Ακρωτηριάστηκε 2χρονο αγοράκι από μηχανή του γκαζόν

Ακρωτηριάστηκε 2χρονο αγοράκι από μηχανή του γκαζόν

Ένα δίχρονο αγόρι ακρωτηριάστηκε έπειτα από ένα τρομακτικό ατύχημα στον παιδικό του σταθμό στις ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι της πολιτείας της Ουάσινγκτον είπαν ότι το ατύχημα συνέβη την περασμένη εβδομάδα, καθώς το παιδί παγιδεύτηκε σε από μια χλοοκοπτική μηχανή στο βρεφονηπιακό σταθμό Rodriguez, που βρίσκεται περίπου 160 μίλια ανατολικά του Σιάτλ.

 Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Κουίνσι, Ράιαν Γκριν, δήλωσε: «Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ένας κύριος κούρευε το γκαζόν του σε έναν εσωτερικό παιδικό σταθμό, όταν ένα μικρό παιδί, ηλικίας κάτω του ενός έτους, βρέθηκε κοντά στο μηχάνημα και η λεπίδα του έπιασε το πόδι του και το ρούφηξε κάτω από το χλοοκοπτικό».

Και συνέχισε: «Οι αστυνομικοί βρήκαν το παιδί σκεπασμένο με μια κουβέρτα και εκτιμώντας την κατάσταση είδαν ότι το πόδι του παιδιού είχε ακρωτηριαστεί και ότι υπήρχαν σοβαρά τραύματα σε μέρος του δεξιού ποδιού του παιδιού».

Το αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο και εν συνεχεία οδηγήθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο του Σιάτλ. Η Άντζελ Άξελσον που είναι φίλη με την οικογένεια του αγοριού, ξεκίνησε μία δωρεά στην σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την νοσηλεία και την θεραπεία του παιδιού.

«Ο 2χρονος γιος των φίλων μου τραυματίστηκε σοβαρά στον παιδικό του σταθμό, όπου τον παρέσυρε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα», έγραψε η Άξελσον.

 «Έχουν μεγάλη οικογένεια και αυτό τους έβαλε πραγματικά σε αγώνα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιάτλ, όπου χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το πόδι του», εξήγησε η γυναίκα.

Επιπλέον υποστήριξε ότι η οικογένεια σκοπεύει να προσλάβει δικηγόρο για να αναζητήσει ποινικές ευθύνες για σωματικές βλάβες. Το Τμήμα Παιδιών, Νέων και Οικογενειών της Ουάσινγκτον ερευνά το περιστατικό. Η άδεια λειτουργίας του παιδικού σταθμού έχει ανασταλεί προσωρινά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα