Ισραήλ: Ο στρατός εντόπισε τις σορούς τριών ακόμα ομήρων σε επιχείρηση στη Γάζα

Ισραήλ: Ο στρατός εντόπισε τις σορούς τριών ακόμα ομήρων σε επιχείρηση στη Γάζα

Ενώ ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς συνεχίζεται με σφοδρότητα, οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι ανέσυραν τα πτώματα άλλων τριών ομήρων από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας μετά από μια ολονύκτια επιχείρηση.

Ο Michel Nisenbaum, 59 ετών, ο Orión Hernández Radoux 30 ετών και ο Hanan Yablonka 42 ετών σκοτώθηκαν όλοι στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε ο ιστότοπος Times of Israel. Μέχρι πρότινος, δεν υπήρχαν πληροφορίες για την κατάστασή τους και πιστεύεται ότι ήταν ζωντανοί και κρατούνταν στη Γάζα

Τα πτώματα των τριών απήχθησαν από την περιοχή Mefalsim, σύμφωνα με τον IDF, στην ίδια τοποθεσία όπου τα μέλη της Χαμάς δολοφόνησαν και απήγαγαν τέσσερις ακόμη ομήρους των οποίων τα σώματα ανασύρθηκαν την περασμένη εβδομάδα από μια σήραγγα.

Ο Hernández Radoux, μεξικανο-γαλλικής υπήκοος, ήταν ο φίλος της Σάνι Λουκ (Shani Louk), ενός από τους τέσσερις ομήρους των οποίων τα σώματα βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ο Hernández Radoux και ο Yablonka – μαζί με την Λουκ και δύο ακόμη πτώματα ομήρων που ανασύρθηκαν την περασμένη εβδομάδα – ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στο Ισραήλ όταν βρέθηκαν στο επίκεντρο της τρομοκρατικής επίθεσης από ενόπλους της Χαμάς.

Σύμφωνα με το Ισραήλ, στο μουσικό φεστιβάλ από το οποίο απήχθη και η Σάνι Λούκ, σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι, ενώ δεκάδες απήχθησαν.

Πηγή: /thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα