IDF: Εντοπίστηκαν σοροί 3 ομήρων - Μεταξύ αυτών της 22χρονης Σάνι Λουκ

IDF: Εντοπίστηκαν σοροί 3 ομήρων - Μεταξύ αυτών της 22χρονης Σάνι Λουκ

Το πτώμα της Ισραηλινογερμανής Σάνι Λουκ, όπως και δύο ακόμα ομήρων βρέθηκαν και ανασύρθηκαν από τις IDF, ανακοίνωσε ο στρατός την Παρασκευή (17/5).

Η Λουκ είναι γνωστή για την εμφάνισή της σε ένα βίντεο με στρατιώτες της Χαμάς να κάθονται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού πάνω από το κατακρεουργημένο σώμα της και να το περιφέρουν στη Γάζα

Στην αρχή του πολέμου, υπήρχαν αμφιβολίες για το αν η Λουκ θα μπορούσε να έχει επιβιώσει από τα τραύματά της και κρατούνταν σε αιχμαλωσία και νοσηλευόταν στη Γάζα, αλλά αυτό διαψεύστηκε όταν οι ιατροδικαστές βρήκαν ένα κομμάτι του κρανίου της που είναι αδύνατο να ζήσει χωρίς αυτό.

Η Λουκ συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Supernova κοντά στο Reim στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς εξαπέλυσαν την επίθεσή τους, σκοτώνοντας πάνω από 260 πολίτες στο φεστιβάλ.

Ο φίλος της Λουκ, ο Μεξικανός υπήκοος Orión Hernández Radoux, πιστεύεται επίσης ότι απήχθη από τρομοκράτες της Χαμάς κατά την επίθεση. Κείμενα στα αραβικά εστάλησαν από το τηλέφωνό του μετά την επίθεση.

Οι τρεις όμηροι που βρέθηκαν νεκροί είναι:

  1. Shani Louk, 22 ετών.
  2. Amit Buskila, 28 ετών.
  3. Itzik Gelernter, 58 ετών.

Είχε βρεθεί οστό από το κεφάλι της

Υπενθυμίζεται πως η Σάνι Λουκ απήχθη από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου από το μουσικό φεστιβάλ Supernova στο νότιο Ισραήλ. Το σώμα της περιέφεραν στους δρόμους της Γάζας στην καρότσα ενός οχήματος.

Οι συνθήκες του θανάτου της παραμένουν άγνωστες.

Ένα μέρος του σώματός της και συγκεκριμένα ένα οστό από το κεφάλι της ταυτοποίθηκε με DNA ότι της ανήκει. Όπως έλεγαν τότε ιατροδικαστές, δεν είναι δυνατό να είναι ζωντανή εάν λείπει αυτό το οστό.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα