Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ – Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η οικογένεια μαζί

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ – Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η οικογένεια μαζί

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για να τερματίσουν τη διαμάχη τους με τη βασιλική οικογένεια, ισχυρίστηκε ειδικός.

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση στην λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φαινομενικά είχαν πολύ περιορισμένες επαφές με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας από τότε που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια το 2020. Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει υποστεί το μεγαλύτερο βάρος της τεταμένης σχέσης, καθώς ήταν στο επίκεντρο κάποιων αποκαρδιωτικών κατηγοριών στα απομνημονεύματα του Χάρι, Spare, αλλά και στις συνεντεύξεις του ζευγαριού.

Τώρα με την είδηση ​​ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας διαγνώστηκε με καρκίνο και ετοιμάζεται να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία, φαίνεται ότι η οικογένεια πρέπει να συσπειρωθεί περισσότερο από ποτέ. Αλλά ένας βασιλικός σχολιαστής πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η οικογένεια μαζί είναι αν ο Χάρι και η Μέγκαν κάνουν την πρώτη κίνηση.

Ο Richard Eden της Daily Mail είπε στο Palace Confidential: «Από τότε που το βίντεο της Κέιτ μεταδόθηκε σχεδόν πριν από μια εβδομάδα, υπήρξαν πολλές προτάσεις ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τη σύζυγό του, θα έπρεπε να φτιάξουν τις σχέσεις με τον αδελφό του. Ότι είναι καιρός να ξαναβρεθούν μαζί. Είναι στο χέρι του Χάρι και της Μέγκαν να ζητήσουν συγχώρεση. Ξέρετε, βρισκόμαστε στην εποχή της Σαρακοστής και θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ζητήσουν συγγνώμη για όλο το πλήγμα που προκάλεσαν. Συνέβαλαν σε μια τρομερή ψυχική κατάσταση υγεία».

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε τι έπρεπε να αντέξει η πριγκίπισσα Κέιτ τα τελευταία χρόνια… Ανέχτηκε αυτό το μπαράζ επιθέσεων. Ο καθένας από εμάς θα το έβρισκε εξαντλητικό και δύσκολο. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, δημόσια ή ιδιωτικά, και μετά ίσως τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να επουλώνονται».

«Η απουσία του Χάρι είναι εκκωφαντική»

Ένας άλλος ειδικός σημείωσε ότι τόσο με τον Βασιλιά Κάρολο όσο και με την Κέιτ Μίντλετον, εκτός υπηρεσίας προς το παρόν «η απουσία του Χάρι δεν έγινε ποτέ πιο έντονη». Η ειδικός, Tessa Dunlop – ιστορικός, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός φορέας – που γράφει για τον Independent εξήγησε ακριβώς γιατί η απουσία του “χαρισματικού” Χάρι φαίνεται τόσο σημαντική καθώς η βασιλική οικογένεια περνά μια δύσκολη περίοδο.

«Σε λιγότερο από μια δεκαετία, η Βρετανία έχει περάσει από μια φουσκωμένη μοναρχία σε μια επικίνδυνα αδύνατη μοναρχία», σημείωσε σχολιάζοντας τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουνε επωμιστεί το βάρος των δημοσίων εμφανίσεων. «Αυτές τις μέρες το ίδρυμα μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα παλάτια παρά βασιλικούς παίκτες, μια απροσδόκητη δυσάρεστη κατάσταση που έχει συσσωρεύσει πίεση σε όλους».

Ωστόσο, η Κέιτ έπρεπε να επικεντρωθεί στα παιδιά της και να ανακάμψει καθώς υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, πιθανότατα ο Ουίλιαμ θα πρέπει να υποστεί το μεγαλύτερο βάρος αυτής της επιπλέον πίεσης. Ενώ τα τρία παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται στις διακοπές του Πάσχα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας αναμένεται να παραμείνει στο σπίτι, αλλά θα επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του, μόλις επιστρέψουν στο σχολείο για το επόμενο τρίμηνο.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα