Χριστούγεννα: Ξεκίνησαν οι στολισμοί στις μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο

Χριστούγεννα: Ξεκίνησαν οι στολισμοί στις μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο

Στο Παρίσι, η περίφημη Λεωφόρος των Ηλυσίων φωτίστηκε με αμέτρητα λαμπιόνια που σήμαναν την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Αμέτρητα λαμπιόνια τρεμοπαίζουν πάνω στα δέντρα. Η καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας λάμπει και είναι έτοιμη για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

ΗΠΑ

Το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου υποδέχτηκε η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος έδινε την παραδοσιακή χάρη σε δύο γαλοπούλες πριν από τον εορτασμό των Ευχαριστιών.

Η Τζιλ Μπάιντεν παραλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου.

Το έλατο ύψους σχεδόν έξι μέτρων, μεταφέρθηκε με άμαξα την οποία έσερναν δύο άλογα στολισμένα με καμπάνες και χριστουγεννιάτικα δεντράκια.

Ακολουθώντας την παράδοση, ο πρόεδρος Μπάιντεν έδωσε χάρη σε δύο γαλοπούλες που αντί να καταλήξουν στο γιορτινό τραπέζι για την ημέρα των Ευχαριστιών, θα περάσουν τη ζωή τους σε ασφαλές καταφύγιο.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αμερικανός πρόεδρος, δίνοντας χάρη στη Λίμπερτι και την Μπελ, δεν παρέλειψε να αστειευτεί για την ηλικία του.

«Αυτή είναι η 76η επέτειος αυτής της εκδήλωσης. Και θέλω να ξέρετε ότι δεν ήμουν εκεί στην πρώτη. Ήμουν πολύ μικρός για να παρευρεθώ».

Mariah Carey

Την ίδια στιγμή, η Mariah Carey με εορταστική διάθεση, τιμήθηκε με βραβείο από τα Billboard Music Awards για τη μακροχρόνια επιτυχία της.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα