Αμβούργο: Παραδόθηκε ο πατέρας που κρατούσε όμηρο την κόρη του

Αμβούργο: Παραδόθηκε ο πατέρας που κρατούσε όμηρο την κόρη του

Λήξη συναγερμού στο Αμβούργο με τον ένοπλο άνδρα που κρατούσε όμηρο την κόρη του στο αεροδρόμιο να παραδίδεται στις γερμανικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση ενώ η 4χρονη κόρη του είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός πως έμεινε τόσες ώρες στο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο στο Αμβούργο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 20:12, όταν ο 35χρονος τουρκικής καταγωγής από την Κάτω Σαξονία έσπασε την μπάρα στην πύλη και μπούκαρε στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, πυροβολώντας στον αέρα και πετώντας δύο βόμβες μολότοφ στον αεροδιάδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ, σκοπός του ήταν να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει από τη Γερμανία για την Τουρκία, επειδή είχε μια διαμάχη με τη μητέρα του 4χρονου παιδιού του για την επιμέλειά της. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η καταγγελία της μητέρας στις Αρχές για απαγωγή.

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου έχει «παραλύσει» από χθες. Το βράδυ του Σαββάτου, 17 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να προσγειωθούν στο Αμβούργο, με 3.200 επιβαίνοντες, κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια. Για σήμερα, είναι προγραμματισμένες 286 πτήσεις που μεταφέρουν 34.500 επιβάτες.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα