Κιλιτσντάρογλου: Υπό τις οδηγίες της Ρωσίας ο Ερντογάν, κάθεται με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά στον Πούτιν

Ευθεία επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε με νέο βίντεο, αυτή τη φορά εκτός κουζίνας, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ενόψει του δεύτερου γύρου των τουρκικών εκλογών.

«Από εδώ απευθύνομαι σε όλους. Αυτή την πατρίδα δεν την βρήκαμε στο δρόμο. Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα μας στην λογική που έβαλε στη χώρα 10 εκατομμύρια παράνομους πρόσφυγες και μετανάστες», λέει στο βίντεο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης και συνεχίζει: «Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας σε έναν δήθεν παγκόσμιο ηγέτη που μέχρι πρόσφατα ήταν συμπρόεδρος του σχεδίου Μεγάλης Μέσης Ανατολής, ενώ τώρα έχει μπει υπό τις οδηγίες της Ρωσίας κάθεται με σκυμμένο κεφάλι και τα χέρια μαζεμένα μπροστά στον ηγέτη της.

Ενώ δεκάδες χιλιάδες πολίτες πέθαναν στο σεισμό, από τον φόβο του έδωσε εντολή στον στρατό να σταματήσει, κι ενώ ο κόσμος περίμενε βοήθεια κάτω από τα συντρίμμια αυτή η λογική πουλούσε αίμα και σκηνές. Δεν θα τους παραδώσουμε την πατρίδα.

Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας σε αυτούς που ανάλογα με τον συμφέρον τους τους Τούρκους πολίτες τους λένε Κούρδους, μετά τρομοκράτες, μετά FETO.

Εσείς νέοι! Σηκωθείτε όρθιοι. Τινάξτε από πάνω σας το χώμα του νεκρού. Όποιος αγαπάει την πατρίδα του ας πάει στις κάλπες. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Οπωσδήποτε θα νικήσουμε. Οπωσδήποτε!!».

Βγήκε μπροστά ο Ιμάμογλου
«Μπροστινό» ρόλο αναλαμβάνει ο Εκρέμ Ιμάμογλου ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για να ανατραπεί η διαμορφωθείσα κατάσταση. Ο Ιμάμογλου κατέβηκε στους δρόμους και μπαίνει πλέον ανάμεσα στον κόσμο, για να τους εξηγήσει ότι ο Ερντογάν είναι υπεύθυνος για τη φτώχεια στην Τουρκία:

- Πολίτης: Πότε θα πέσουν οι τιμές στη λαϊκή;

- Ιμάμογλου: Μόλις τους διώξουμε. Δεν έχουμε τελειώσει έχουμε τον δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχει νικητής στον πρώτο γύρο. Μην τους ακούς εκείνος δεν νίκησε. Ξεκινάμε τον αγώνα με σκορ 0-0. Όποιος πάρει μια ψήφο παραπάνω θα κερδίσει. Θα περπατήσω, θα κάνω περιοδείες. Αν υπάρχει κάτι που παρεξηγήθηκε θα το εξηγήσω. Η κυβέρνηση επιχείρησε να αμαυρώσει την εικόνα μας.

 
- Πολίτης: Όλα τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πανάκριβα και μας λένε πως φταίει ο δήμος της Κωνσταντινούπολης.

- Ιμάμογλου: Εγώ αύξησα την τιμή των καυσίμων του αγρότη; Εγώ αύξησα τις τιμές του λιπάσματος; Ποιος τους τα λέει αυτά; Οι οθόνες που βλέπουν. Τους τα εξηγήσαμε αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό. Θα τους τα εξηγήσουμε περισσότερο» ανέφερε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα