Σεισμός στην Τουρκία: Κανένας αρμόδιος από την πολιτεία δεν έχει εμφανιστεί. Είμαστε μόνοι μας

Σεισμός στην Τουρκία: Κανένας αρμόδιος από την πολιτεία δεν έχει εμφανιστεί. Είμαστε μόνοι μας

Το MEGA βρίσκεται με τον Ανδρέα Ρομπόπουλο στο μαρτυρικο Γκαζιαντέπ, όπου τα σωστικα συνεργεια δίνουν μάχη με τον χρόνο και εντόπισε την οικογένεια του πατέρα και των δύο παιδιών που βρίσκονται ζωντανοί κάτω από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στο Γκαζιαντέπ.

«Κατέρρευσε η διπλανή πολυκατοικία από την δική μας. Εμείς πάθαμε σοβαρές ζημιές. Καταφέραμε δόξα τον θεό και βγήκαμε ζωντανοί», δήλωσε.

Κτίρια κατέρρευσαν, οι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια είναι χιλιάδες, ενώ όσοι κατάφεραν να σωθούν είναι αντιμέτωποι με το ψύχος. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μόνο εθελοντές εμφανίστηκαν στην περιοχή και κανένας αρμόδιος της πολιτείας.

«Εδώ βρίσκονται μόνο εθελοντές που μοιράζουν ψωμί και είδη πρώτης ανάγκης. Απλοί άνθρωποι προσπαθούν με ότι μέσο έχουν να βοηθήσουν. Κανένας αρμόδιος από την πολιτεία δεν είναι εδώ, κανείς δεν έχει εμφανιστεί. Είμαστε μόνοι μας», δήλωσε.

«Είμαι εδώ με τα εγγόνια μου. Η κόρη μου με τον γαμπρό μου είναι εγκλωβισμένοι και περιμένουμε να τους βγάλουν από τα χαλάσματα. Έχουν επικοινωνία μαζί τους αλλά δεν ξέρουμε αν έχουν χτυπήσει», ανέφερε.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα