Σεισμός στην Τουρκία: Μητέρα θήλαζε για 55 ώρες κάτω από τα συντρίμμια

Σεισμός στην Τουρκία: Μητέρα θήλαζε για 55 ώρες κάτω από τα συντρίμμια

Συνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης για να απεγκλωβίσουν άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί στα ερείπια κτιρίων που κατέρρευσαν μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Μπροστά  σε ένα ακόμη θαύμα βρέθηκαν οι διασώστες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας Yenişehir στη λεωφόρο Government Boulevard στην πόλη Kahramanmaraş.

Οι ομάδες άκουσαν έναν ήχο από τα συντρίμμια, οπότε άνοιξαν μια σήραγγα από το κτίριο στην πλευρά της πολυκατοικίας μέχρι το σημείο από όπου προήλθε ο ήχος, σύμφωνα με το Anadolou.

Φτάνοντας στην 1,5 έτους Masal και τη μητέρα της Yeliz Kıraççakalı , οι ομάδες ανέσυραν το κοριτσάκι από τα ερείπια έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες.

Ο πατέρας της, Ömer Kıraççakalı, ο οποίος βγήκε με δικά του μέσα κάτω από τα ερείπια την ημέρα του σεισμού και επανενώθηκε με το μωρό του ύστερα από 55 ώρες αγωνίας, αγκάλιασε το μωρό του στο ασθενοφόρο και βίωσε μεγάλη ευτυχία.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται για τον απεγκλωβισμό της μητέρας Yeliz Kıraççakalı, η οποία δήλωσε ότι κράτησε το μωρό της στη ζωή θηλάζοντας και είναι ακόμα παγιδευμένη κάτω από τα ερείπια.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα