Τα παρατσούκλια για τη Μέγκαν Μαρκλ - Πώς την αποκαλούσαν πίσω από την πλάτη της

Τα παρατσούκλια για τη Μέγκαν Μαρκλ - Πώς την αποκαλούσαν πίσω από την πλάτη της

Το νέο πολυαναμενόμενο βιβλίο "Finding Freedom" συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις με τις αποκαλύψεις. Φυσικά, όλοι σχολιάζουν πως Μέγκαν και Χάρι δεν έχουν αντιδράσει, καθώς όσα παρουσιάζει το βιβλίο είναι υπέρ τους

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας, αυλικοί και βοηθοί στο Παλάτι είχαν διαφορετικά παρατσούκλια και φράσεις για να κοροϊδεύουν και να σχολιάζουν την Μέγκαν Μαρκλ. Επίσης, έκαναν πλάκα με την τηλεοπτική της καριέρα. Τα παρατσούκλια πίσω από την πλάτη της πολλαπλασιάζονταν με αμείωτους ρυθμούς. Ένα παλιό μέλος της βασιλικής οικογένειας την αποκαλούσε "το showgirl του Χάρι", άλλος έλεγε ότι η ζωντοχήρα "έρχεται με πολλές αποσκευές", ενώ αναφέρονταν με ανησυχία στη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η πρώην ηθοποιός της σειράς Suits, είχε και το παρατσούκλι "Duchess Different" δηλαδή "διαφορετική δούκισσα", ενώ συνεχώς ένιωθε ότι την μάρκαραν ως "δύσκολη" ή σκύλα" πίσω από την πλάτη της λόγω ρατσιστικών και σεξιστικών συμπεριφορών.

Αναφέρεται ότι κάποιοι υπηρέτες στο παλάτι ένιωθαν απέχθεια που έπρεπε να σερβίρουν "μια ηθοποιό της καλωδιακής τηλεόρασης". Ένα εξέχον μέλος της αυλής είχε πει σε έναν συνάδελφο "έχει κάτι πάνω της που δεν εμπιστεύομαι".

Οι "εκρηκτικές" αποκαλύψεις έρχονται με νέα αποσπάσματα για το Megxit αλλά και το ρήγμα ανάμεσα στις δύο δούκισσες, την Μέγκαν και την Κέιτ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα