Το λιοντάρι του γράπωσε το χέρι μέσα από το κλουβί, το δάγκωνε και δεν το άφηνε

Το λιοντάρι του γράπωσε το χέρι μέσα από το κλουβί, το δάγκωνε και δεν το άφηνε

Ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου στο Καράτσι του Πακιστάν πήγε όπως κάθε απόγευμα να ταΐσει το λευκό λιοντάρι που είναι και το έμβλημα, η μασκότ του κήπου.

Ο υπάλληλος πλησιάζει από μπροστά το κλουβί του λιονταριού και από έναν κουβά που κρατούσε άρχισε να του πετάει μεγάλες μερίδες ωμού κρέατος. Το λιοντάρι τις άρπαζε και τις καταβρόχθιζε. Κάποια στιγμή που ο άνδρας ήταν απρόσεκτος και οι άμυνες του είχαν χαλαρώσει, το λευκό λιοντάρι γραπώνει με τα μπροστινά του πόδια το χέρι του και μετά δεν το αφήνει.

Σαν μεζεδάκι μπήγει τα μεγάλα νύχια στη σάρκα και το δαγκώνει ενώ προσπαθεί μέσα από τα κάγκελα για μια καλύτερη μπουκιά. Μια καλύτερη μπουκιά όμως σημαίνει ότι ο άνδρας θα έχανε το χέρι του σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε έξω από το κλουβί άρχισε να φωνάζει και να κάνει θορύβους για να αποσπάσει την προσοχή του λιονταριού.

Κάτι που τελικά έγινε και ο άνδρας κατάφερε να τραβήξει το χέρι του ματωμένο από το στόμα του ζώου

Όπως γράφει η daily mail ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου κ. Αγιούμπ Καμάρ, είδε το βίντεο και χρέωσε δεκάδες λάθη ασφαλείας στον υφιστάμενο του που πήγε να ταίσει το λιοντάρι.

 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα