"Ο καταθλιπτικός Έλβις αυτοκτόνησε επειδή ένιωθε ανασφάλεια"

"Ο καταθλιπτικός Έλβις αυτοκτόνησε επειδή ένιωθε ανασφάλεια"

Ο καταθλιπτικός Έλβις έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή ένιωθε ανασφάλεια, είπε η πρώην σύζυγός του στο τρίωρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα προβληθεί το Σάββατο

Σε αποκαλύψεις που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν έντονα προχώρησε η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ, Πρισίλα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η ίδια υποστηρίζει ότι ο «βασιλιάς της ροκ» δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγω ναρκωτικών, αλλά αυτοκτόνησε.

Μάλιστα η χρονική συγκυρία που επέλεξε η 72χρονη πλέον Πρισίλα να κάνει αυτή την αποκάλυψη δεν είναι τυχαία, αφού σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο νοτκιμαντέρ για τη ζωή του Πρίσλεϊ με τίτλο «Elvis Presley: The Searcher», όπου θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο από το δίκτυο HBO.

«Ο Έλβις ήξερε τι έκανε», αποκαλύπτει η Πρισίλα για τον εθισμό του Πρίσλεϊ στο ναρκωτικά, ο οποίος πέθανε το 1977, σε ηλικία 42 ετών.

Παρά το γεγονός ότι το ιατρικό ανακοινωθέν έγραφε ως αιτία θανάτου το το έμφραγμα που προκλήθηκε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, εκείνη αποκάλυψε ότι «ο καταθλιπτικός Έλβις έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή ένιωθε ανασφάλεια. Φοβόταν ότι θα τον ξεχάσουν».

Μάλιστα στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ η Πισίλα αποκαλύπτει από που ξεκίνησε ο Έλβις τα ναρκωτικά, αναφέροντας ότι άρχισε τον καιρό της στρατιωτικής του θητείας στη Γερμανία. «Εδιναν ναρκωτικά στους στρατιώτες για να τους κρατούν ξύπνιους. Είχε υπηρεσία να κάνει αργά το βράδυ, και έτσι του έδιναν χάπια, έτσι ξεκίνησε».

Τα χειρόγραφα που ενισχύουν τη θεωρία

Μάλιστα αυτούς του ισχυρισμούς έρχονται να δυναμώσουν δύο χειρόγραφα σημειώματα που βρέθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και φέρονται να ανήκουν στον ίδιο τον Πρίσλεϊ τα οποία είχε στείλει ο Έλβις στον φίλο του Τζο Εσποζίτο και σε αυτά αναγράφεται ότι ο «βασιλιάς της ροκ» φαίνεται απογοητευμένος, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι άρρωστος και κουρασμένος από τη ζωή μου. Θέλω να ξεκουραστώ πολύ».

Το ένα από αυτά σημειώματα φέρεται να γράφτηκε τον Ιανουάριο 1977, επτά μήνες πριν από τον θάνατο του. Ο αδελφός του, Ρικ Στάνλεϊ είχε δει το χειρόγραφο και είχε πει τότε: «φαίνεται να είναι γνήσιο. Για μένα, είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι είχε στο μυαλό του την αυτοκτονία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα