Λονδίνο: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που φωτογράφισε τον ένα μακελάρη

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του ανθρώπου που φέρεται να τράβηξε τη φωτογραφία ενός εκ των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο Λονδίνο πεσμένο στο έδαφος.

"Είμαι ντοκιμαντερίστας και έτσι έκανα αυτό που ξέρω. Είδα τρία άτομα στα 20 μέτρα μακριά να τρέχουν από την αντίθετη πλευρά από την αγορά Μπόροου. Κοντά τους ήταν και ένας αστυνομικός ο οποίος τους φώναζε σαν να ήθελε να τους τρομάξει. Εκείνοι έτρεξαν προς την πλευρά μου για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό. Έστριψαν αριστερά στην Stoney Street προς την παμπ Wheatsheaf.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν από την αντίθετη κατεύθυνση πολλοί αστυνομικοί .

Φώναζαν 'Σταματήστε, σταματήστε, πέστε στο έδαφος'. Τότε οι αστυνομικοί τους πυροβόλησαν" είπε μεταξύ άλλων ο Gabriele Sciotto στη Daily News.

Λίγο αργότερα ο Gabriele Sciotto τράβηξε τη φωτογραφία του δράστη να είναι στο έδαφος και σημείωσε ότι όταν τράβηξε τη φωτογραφία ο άνδρας που ήταν πεσμένος στην άσφαλτο ήταν ακόμα ζωντανός αν και γύρω του υπήρχε πολύ αίμα.

"Το είδα να κουνιέται. Υπήρχε πολύ αίμα, ενώ ο αστυνομικός που ήταν από πάνω του ήταν φοβισμένος. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να βεβαιωθούν ότι οι πολίτες στην αγορά Μπόροου ήταν ασφαλείς και δεν υπήρχαν τραυματίες. Προσπαθούσαν να τους βγάλουν έξω. Η αντίδρασή τους ήταν πολύ γρήγορη".



enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα