Με ποινικό μητρώο ο πατέρας του 4χρονου - Θλίψη για τον άδικο θάνατο του γορίλα!

Αρκετές μέρες μετά το θάνατο του γορίλα στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι και η οργή του κόσμου δε λέει να κοπάσει. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ένα 4χρονο αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στο χώρο που ζούσε ο 17χρονος γορίλας.

Επικράτησε πανικός, και τελικά, υπάλληλος πυροβόλησε και σκότωσε το γορίλα. Όπως έδειξε και το βίντεο ντοκουμέντο ο γορίλας δεν έδειξε να έχει επιθετικές τάσεις προς το παιδάκι αλλά θεωρήθηκε μεγαλόσωμος και επικίνδυνος και ... θανατώθηκε.

Ακολούθησε σωρεία αντιδράσεων από εκατοντάδες απλούς πολίτες οι οποίοι θεώρησαν λάθος τη θανάτωση του γορίλα ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που στράφηκαν κατά των γονιών του παιδιού, οι οποίοι θεωρήθηκαν ανεύθυνοι για την επιτήρηση του παιδιού τους, και υπεύθυνοι για το θάνατο του γορίλα..

Σήμερα η διαδικτυακή Daily Mail αποκαλύπτει πως ο πατέρας του μικρού έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και συγκεκριμένα έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για κλοπές, χρήση όπλου, απαγωγή, και διακίνηση ναρκωτικών!

Η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει ακόμα περισσότερο την αγανάκτηση του κόσμου με το σκεπτικό ότι η "ποιόητα" του χαρακτήρα των γονιών του μικρού, λέει πολλά και για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα για τα παιδιά τους.

Aπίστευτη εξέλιξη: Με βαρύ ποινικό μητρώο ο πατέρας του 4χρονου - Θλίψη για τον άδικο θάνατο του γορίλα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα