EgyptAir: Δείτε το πλήρωμα της μοιραίας πτήσης

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι σχετικά με την εξαφάνιση του μοιραίου αεροσκάφους της Egyptair στη Μεσόγειο. Μετά την παρανόηση που υπήρξε χθες ότι εντοπίστηκαν τα συντρίμμια, τα οποία αποδείχτηκε ότι δεν ανήκαν στην πτήση MS804, σήμερα εντοπίστηκαν τα πρώτα συντρίμμια στη θαλάσσια περιοχή, 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας. Ακόμη βρέθηκαν ένα ανθρώπινο μέλος, μια αποσκευή κι ένα κάθισμα αεροπλάνου, σε απόσταση 5 ναυτικών μιλίων από το σημείο που χάθηκε το στίγμα του.

Στη δημοσιότητα έρχονται τώρα τα ονόματα και οι φωτογραφίες των μελών του πληρώματος.

Όπως δημοσιεύει ο Gaurdian, κυβερνήτης του μοιραίου Airbus ήταν ο Μοχάμεντ Σεντ Σούκερ (Mohamed Said Shoukair) και συγκυβερνήτης ο Μοχάμεντ Μαμντού Αχμέντ Ασέμ (Mohamed Mamdouh Ahmed Assem).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο πιλότος ζούσε στο Κάιρο, εργαζόταν για την Egyptair από το 2004 και ήταν ελεύθερος. Ήταν πολύ έμπειρος και είχε στο ενεργητικό του 6.275 ώρες πτήσεων.

Ο συγκυβερνήτης, συγκυβερνήτης, Μοχάμεντ Μαμντού Αχμέντ Ασέμ, δεν αναφέρει στοιχεία στο προφίλ του στο facebook, αλλά η σελίδα του είναι γεμάτη με συλληπητήρια μηνύματα από  φίλους του. Είχε στο ενεργητικό του 2.766 ώρες πτήσεων.

Οι αεροσυνοδοί

1. Η 27χρονη αεροσυνοδός, Σαμάρ Εζ Ελντίν,(Samar Ezz Eldin) εργαζόταν στην Egyptair, τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν νιόπαντρη, σύμφωνα με συγγενή της που μίλησε στον Guardian. Το προφητικό post που είχε κάνει παλαιότερα στο facebook, είναι ανατριχιαστικό.

Δείτε σχετικά εδώ: H προφητική φωτογραφία της αεροσυνοδού του μοιραίου Airbus

 

2. Η  Μερβάτ Ζακάρια (Mervat Zakaria) ήταν πρώην γνωστή ηθοποιός και μητέρα μιας κόρης. Είχε πάρει προαγωγή ως αρχηγός των μελών καμπίνας μόλις πριν από ένα μήνα. Είχε ενταχθεί στο προσωπικό του εθνικού αερομεταφορέα το 1986. (Αυτές οι πληροφορίες σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έχουν γίνει στο προφίλ της στο facebook).

 

Την ίδια ώρα, το english.alarabiya.net μεταδίδει ότι ως μέλη της καμπίνας ταυτοποιήθηκαν οι: Zaki Mohammed, Atef Loutfi Abdullatif Amin, Youssof Haitham Mustafa Abdul Hamid al-Azizi, Yara Hani Farag Tawfiq.

Τα ονόματα των ανδρών ασφαλείας είναι: Mahmoud Ahmed Abdul Razek Abdul Karim,

Ahmed Mohamed Magdi Ahmed και Mohammed Abdel-Mouneim al-Ghonaimy al-Kayali.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα