Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 66χρονο στα Βριλήσσια: «Έπνιξε τον Μαξ επί τόπου»

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχθηκε ένας 66χρονος άνδρας έξω από φούρνο στα Βριλήσσια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τον θάνατο του μικρού σκύλου του. Ο ηλικιωμένος, σε δηλώσεις του στο Star, περιέγραψε την τρομακτική στιγμή που του επιτέθηκε ένα γερμανικό ποιμενικό, το οποίο αρχικά έπνιξε το σκυλάκι του και στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του.

«Η ζωή μου όλη ο Μαξ. Το εννοώ, με βλέπετε πως είμαι», τόνισε με τρεμάμενη φωνή. «Σε απόσταση πέντε μέτρων είδα ένα γερμανικό ποιμενικό, ένα τεράστιο σκυλί να τρέχει με την αλυσίδα κατά πάνω μου. Με το που έτρεξε, προσπαθώ να πιάσω το σκυλί μου το μικρό», πρόσθεσε.

Η στιγμή της επίθεσης

Ο 66χρονος περιέγραψε πώς το γερμανικό ποιμενικό «όρμηξε, το έπνιξε, το έπιασε από τον λαιμό, το θανάτωσε επί τόπου και τη στιγμή που προσπαθούσα εγώ να το σώσω, γύρισε σε εμένα και όπου έφτανε, με δάγκωνε».

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κύπρου 27, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, λίγο μετά τις 07:00, η 48χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου είχε δέσει το ζώο έξω από τον φούρνο. Ωστόσο, το σκοινί δεν είχε δεθεί σωστά και το σκυλί κατάφερε να λυθεί, επιτιθέμενο στον 66χρονο και το μικρό του σκυλί.

Αντιδράσεις και συνέπειες

Μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε: «Ακούσαμε φωνές, δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Βγήκαμε και είδαμε έναν κύριο πεσμένο να προσπαθεί να σώσει τον δικό του σκύλο και την ιδιοκτήτρια που ήταν σε σοκ να προσπαθεί να πάρει τον δικό της σκύλο». Η ιδιοκτήτρια του γερμανικού ποιμενικού και ο 66χρονος ήταν τακτικοί πελάτες του φούρνου.

Η 48χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Διαβάστε ακόμα

Δείτε ακόμα