Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση όπλου στον Δήμο Παγγαίου

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση όπλου στον Δήμο Παγγαίου

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, 12 Οκτωβρίου, στην Καβάλα, όταν ένας 51χρονος κυνηγός έχασε τη ζωή του από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνων μαζί με φίλους του σε αγροτική έκταση κοντά στη δημοτική κοινότητα Ορφανού. Η εξόρμηση είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και, όπως αναφέρουν οι πρώτες μαρτυρίες, η παρέα είχε ήδη εντοπίσει και χτυπήσει ένα αγριογούρουνο.

Τη στιγμή που οι κυνηγοί προσπαθούσαν να πλησιάσουν το σημείο για να περισυλλέξουν το θήραμα, το όπλο του 51χρονου εκπυρσοκρότησε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Οι φίλοι του προσπάθησαν να του προσφέρουν πρώτες βοήθειες, ωστόσο ο άτυχος άνδρας κατέληξε ακαριαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το όπλο δεν ήταν ασφαλισμένο τη στιγμή του δυστυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για να διαπιστωθούν με ακρίβεια οι συνθήκες του θανάτου.

Η τοπική κοινωνία του Παγγαίου έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς ο 51χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: Κορωπί: 40χρονη στην εντατική μετά από ξυλοδαρμό από τον 50χρονο συντροφό της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα