Ερμιόνη: Νεκρός 52χρονος οδηγός μετά την πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα

Ερμιόνη: Νεκρός 52χρονος οδηγός μετά την πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε 52χρονος οδηγός οχήματος από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Μανδρακίων στην Ερμιόνη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, στη θάλασσα.

Ο άνδρας που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή με τη συνδρομή ιδιώτη και στελεχών του Λιμενικού Σώματος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από ιδιώτη δύτη για τυχόν αγνοούμενους απέβησαν άκαρπες.

Το όχημα ανελκύστηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανοφόρου, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

newsbeast

Διαβάστε ακόμα: Γκάζι: 16χρονη πέθανε έξω από κλαμπ – Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ από περίοικο, όχι από το μαγαζί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα