Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από πυροσβέστες, μετά από φωτιά μικρής έκτασης που ξέσπασε στο διαμέρισμα που διέμενε, στην συμβολή των οδών Λυσάνδρου και Αδμήτου, στην Πλατεία Αττικής.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15.30 για πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Λυσάνδρου στο Δήμο Αθηναίων και στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλώβισαν την ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της, και στη συνέχεια την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.
Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Πηγή: enikos.gr
Διαβάστε ακόμα: Τηλεφωνική απάτη με λεία χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες στο Κιλκίς: Εξαπάτησαν 74χρονη παριστάνοντας τον συμβολαιογράφο




