Ψυχικό: Στον εισαγγελέα απολογείται σήμερα ο φερόμενος ως εκτελεστής του τοπογράφου

Ψυχικό: Στον εισαγγελέα απολογείται σήμερα ο φερόμενος ως εκτελεστής του τοπογράφου

Ο 44χρονος το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 35χρονος που μαχαιρώθηκε στις 26 Ιουνίου στις φυλακές Κορυδαλλού 1 εβδομάδα πριν την εκτέλεση του τοπογράφου. Ήταν αυτός που είχε δείρει τον τοπογράφο – είχε πληρωθεί για να δείρει τον τοπογράφο

Ο τοπογράφος είχε ξυλοκοπηθεί από τον 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μαχαιρώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη 1 η ώρα το μεσημέρι, όταν υπήρξε μια αντιπαράθεση κρατουμένων για το αν θα μπουν στα κελιά τους.

Ο τοπογράφος είχε καταθέσει για τον ξυλοδαρμό του, μήνυση κατά αγνώστων. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτέλεση του τοπογράφου στοίχισε μέχρι και 100.000 ευρώ.

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την πολεοδομική μαφία της Μυκόνου
Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, μάλιστα, η Ανώτατη εισαγγελέας ζητά να διενεργηθούν όλες οι δικονομικές ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών όπως είναι η άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Η πρόσφατη δολοφονία του Π. Σ., τοπογράφου μηχανικού, στο Ψυχικό, ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης της βαριάς εγκληματικότητας, που χαρακτηρίζεται από τον τύπο ως «μαφία της Μυκόνου», στο νησί, με την ενεργοποίηση και αξιοποίηση των ενδεδειγμένων προς τούτο μηχανισμών, τους οποίους έχει στη διάθεσή της η Πολιτεία».

Ο φερόμενος ως εκτελεστής του τοπογράφου φαίνεται πως περνούσε ζωή χαρισάμενη μέσα στις φυλακές Τίρυνθας. Είχε ανακαινίσει το κελί του, είχε ανατομικό στρώμα αλλά και…. καφετιέρα και αποχυμωτή.

Ο 44χρονος μάλιστα στις φυλακές της Τίρυνθας έμεινε για λίγο καιρό στον εποπτεύομενο χώρο και μετά είχε μεταφερθεί στις γεωργικές αποθήκες όπου εκεί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε και κάμερες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα