Ο «ωραίος Γιώργος», η πυρίτιδα στα ρούχα και τα στοιχεία που δείχνουν τον ηθικό αυτουργό

Ο «ωραίος Γιώργος», η πυρίτιδα στα ρούχα και τα στοιχεία που δείχνουν τον ηθικό αυτουργό

Όλο και περισσότερα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό βλέπουν το «φως». Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας 44χρονος που έχει συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος και στα ρούχα του εντοπίστηκε πυρίτιδα.

Στις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 44χρονου συλληφθέντα, που έμενε με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου, βρέθηκε μια κρύπτη στην οποία υπήρχαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, καθώς και μια συσκευή GPS.

Όλα τα ευρήματα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τη δολοφονία του 54χρονου.

Την Πέμπτη απολογείται ο 44χρονος που έχει συλληφθεί
Ο 44χρονος, το πρωί της Κυριακής 7/7, βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και ζήτησε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη.

  Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του. Σημειώνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Μάλιστα είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Ο ωραίος Γιώργος».

Ο 44χρονος, μετά τη δολοφονία του 54χρονου, φέρεται να έφυγε με το σκούτερ προς του Ζωγράφου εκεί όπου άλλαξε μεταφορικό μέσο και πήρε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η σύλληψή του έγινε στο Μαρούσι, έξω από ένα γκαράζ που διατηρούσε.

Φύλλο και φτερό κάθε στοιχείο ώστε να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός
Οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας κάνοντας φύλλο και φτερό που θα οδηγήσει στα ίχνη.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 8/7 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε ένα πρόσωπο για το οποίο συγκεντρώνουν στοιχεία, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται και το ενεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν προηγούμενες επαγγελματικές σχέσεις στο νησί της Μυκόνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα