Ψυχικό: Ένταλμα σύλληψης για τον 44χρονο που εμπλέκεται στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Ψυχικό: Ένταλμα σύλληψης για τον 44χρονο που εμπλέκεται στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Ένταλμα σύλληψης για τον 44χρονο που προσήχθη χθες εξέδωσαν οι Αρχές. Πρόκειται για έναν ποινικό που είναι γνώριμος στις Αρχές, έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχει αναμειχθεί και καταδικαστεί για απαγωγή Έλληνα εφοπλιστή.

Πώς έγινε η προσαγωγή & η σύλληψη

Η αστυνομία ανέλυσαν 80 βίντεο τα οποία υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή όπου ο 54χρονος κινείτο στο Νέο Ψυχικό. Ο 44χρονος με την επιστροφή του προς την περιοχή του Ζωγράφου, φαίνεται πως άλλαξε το σκούτερ το οποίο χρησιμοποίησε για την εκτέλεση και μπήκε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ στην ίδια περιοχή όπου εκεί υπήρχε η δική του μηχανή.

Χθες, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι όπου ο 44χρονος διέμενε με την σύντροφό του, και τον βρήκαν την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι, όντας ουσιαστικά με τις βαλίτσες στο χέρι.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να επισκεφθεί έναν νησιωτικό προορισμό. Σε βάρος του δεν έχουν βρεθεί χρήματα ή ενοχοποιητικά στοιχεία, όμως εχουν βρεθει 4 κινητά τηλέφωνα και δυο κάρτες SIM και από την ανακληση των στοιχεριων, ενδεχομένως να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, με ποιον επικοινώνησε ο 44χρονος.

Στο σπίτι του στου Ζωγράφου έχουν βρεθεί και γάντια, τα οποία εξετάζεται αν είναι αυτά που χρησιμοποίησε κατά την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου με 20 σφαίρες.

‘Ηδη σε βάρος του 44χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για δολοφονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σταύρος Μπαλάσκας: Κοντά στα ίχνη του ηθικού αυτουργού οι Αρχές – Συσχετισμοί με Greek mafia

«Ο φερόμενος ως δράστης πιάστηκε μετά από πάρα πολλές εξειδικευμένες έρευνες, και αξιοποιήσεις πληροφορίας και ακολουθήθηκε μετά την δολοφονία, κάμερα-κάμερα και στενό- στενό που πήγε στην σύντροφό του στου Ζωγράφου. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα πήγαινε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο φερόμενος ως δράστης είναι στα χέρια της αστυνομίας, είναι πολύ σοβαρός και βαρύς ποινικός, δεν «ανοίγει το στόμα του» καθόλου, όπως περίμεναν στην ΕΛ.ΑΣ.. Και βεβαίως εμπλουτίστηκε με άλλα δύο άτομα το κλιμάκιο που βρίσκεται στην Μύκονο, διότι είναι κοντά στα ίχνη του ανθρώπου που ενδεχομένως να έδωσε την εντολή, που συνεννοείτο με τον 44χρονο», είπε αρχικά ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Βρέθηκαν ειδικοί συσχετισμοί με την Greek mafia, από την στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης είναι ποινικός και η μεγαλύτερη «κηλίδα» πάνω του είναι η απαγωγή του Παναγοπούλου, και τότε είχε ειπωθεί πως τα χρήματα από την απαγωγή του, τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ, είχαν πάει στην Greek mafia μέσω ενός στελέχου της Greek mafia το οποίο εκτελέστηκε στο σπίτι του, στο εξοχικό του μπροστά στην οικογένειά του. τώρα το επόμενο βήμα θα είναι να συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός», συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα άτομα. Έχουν ανοιχτεί οι κάρτες SIM και τίθενται σε παρακολούθηση άλλα 4 άτομα στην Μύκονο και σήμερα κιόλας αναμένονται εξελίξεις», τόνισε κλείνοντας ο Σταύρος Μπαλάσκας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα