Ψυχικό: Με τις βαλίτσες στα χέρια έπιασαν τον ύποπτο που προσήχθη για την εκτέλεση του 54χρονου

Ψυχικό: Με τις βαλίτσες στα χέρια έπιασαν τον ύποπτο που προσήχθη για την εκτέλεση του 54χρονου

Η μηχανή που βρέθηκε χθες και τα βίντεο που αποτυπώνουν όλη τη διαδρομή από το σημείο της δολοφονίας του τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό «δείχνουν» τον άνθρωπο που προσήχθη χθες αργά το βράδυ ως εκτελεστής του 54χρονου.

Ο σκληρός ποινικός – είχε εμπλακεί σε απαγωγή γνωστού επιχειρηματία, είχε καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια και παρόλα αυτά κατάφερε να αποφυλακιστεί – προσήχθη χθες αργά το βραδύ από το κέντρο της Αθήνας με τις βαλίτσες στα χέρια, καθώς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει μαζί με τη σύντροφό του, για προορισμό που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός. Αυτός θεωρείται ο βασικός ύποπτος της εκτέλεσης του τοπογράφου, που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο, την περασμένη εβδομάδα στο Ψυχικό.

Μεταφέρθηκε στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με τους αξιωματικούς να προσπαθούν να πάρουν απαντήσεις για το συμβόλαιο θανάτου που σφραγίστηκε σε βάρος του Παναγιώτη Στάθη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα, καθώς ο προσαχθείς, κρατά το στόμα του κλειστό τηρώντας αρνητική στάση.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν συνδυαστικά να τον «δέσουν», καθώς τα βίντεο αλλά και η μηχανή που βρέθηκε χθες Παρασκευή (5.7.2024) και γίνεται φύλλο και φτερό για dna και αποτυπώματα, εκτιμούν ότι θα δώσουν το «πράσινο φως» από τις εισαγγελικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης και να μετατρέψουν την προσαγωγή σε σύλληψη.

Αυτό που λένε «πηγές» στο newsit.gr είναι πως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους τον εκτελεστή του τοπογράφου, όμως πρέπει να βρεθεί το στοιχείο που θα τον «δέσει» για να προχωρήσει η υπόθεση.

Παράλληλα, έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα στο πλαίσιο των ερευνών, τα οποία εξετάζονται για την υπόθεση. 

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα