Ψυχικό: Μία προσαγωγή για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου – Γνωστός στις Αρχές για υπόθεση απαγωγής

Ψυχικό: Μία προσαγωγή για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου – Γνωστός στις Αρχές για υπόθεση απαγωγής

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Πέντε 24ωρα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, η έρευνα στην Μύκονο έχει επικεντρωθεί σε πρόσωπα που ήξεραν το θύμα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ανέπτυξε στο νησί τα τελευταία 20 χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει γίνει μια προσαγωγή ενός Έλληνα υπηκόου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση απαγωγής.

Το εν λόγω άτομο εξετάζεται αν έχει σχέση με την δολοφονία του 54χρονου κα καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές, έτσι ώστε εφόσον βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για ενδεχομένη ανάμειξη του στην υπόθεση, να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όσον αφορά στο κινητό του θύματος,  σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει, έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα από δύο διαφορετικά άτομα, που του είχαν στείλει το τελευταίο διάστημα και εξετάζεται ένα αυτά τα απειλητικά μηνύματα έχουν σχέση με την υπόθεση δολοφονίας.

Ο 54χρονος ήταν έντονα δραστηριοποιημένος στην Μύκονο, έκανε τοπογραφικά σχέδια για πολύ μεγάλα έργα στην περιοχή και οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας να δραστηριοποιείτο στο νησί των ανέμων.

«Κάποιος που θέλει να δολοφονήσει σιγουρά δεν αφήνει στοιχεία πιο πριν. Νομίζω πως οι Αρχές «εύκολα» θα φτάσουν στην ανακάλυψη του φυσικού αυτουργού, δεν είμαι όμως βέβαιος ότι θα φτάσουν στην ανακάλυψη του ηθικού αυτουργού. Προφανώς θα υπάρχει άρνηση από τον φυσικό αυτουργό αν δεν υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία, και όταν δεν υπάρχουν στοιχεία είναι δύσκολο να ανακαλυφθεί εάν υπάρχει η ηθική αυτουργία που να καθορίζει τον τρόπο και τα μέσα της εκτέλεσης», υπογράμμισε ο ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα