Νέο Ψυχικό: Με δύο διαφορετικά όπλα ο δολοφόνος γάζωσε τον 54χρονο τοπογράφο

Νέο Ψυχικό: Με δύο διαφορετικά όπλα ο δολοφόνος γάζωσε τον 54χρονο τοπογράφο

Στην Μύκονο εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι θα βρουν τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, με τον δολοφόνο του τρία 24ωρα αργότερα να παραμένει ασύλληπτος.

Με δυο διαφορετικά όπλα ίδιου όμως διαμετρήματος και με δεκάδες πυροβολισμούς ο επαγγελματίας δολοφόνος εκτέλεσε τον 54χρονο μπροστά στα γραφεία της εταιρείας του στο Νέο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης.

Τρία 24ωρα μετά το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του τοπογράφου με την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στην Μύκονο, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, με τις Αρχές πάντως να εστιάζουν σε πρόσωπα από το νησί των Ανέμων.

Από το σημείο της άγριας δολοφονίας το κλιμάκιο των εγκληματολογικών ερευνών εντόπισε 20 κάλυκες των εννέα χιλιοστών.

Από την ανάλυση που έγινε στα ευρήματα, οι αρχές κατέληξαν πως ο δράστης έφτασε με ταχύτητα στο ύψος του παραθύρου του οχήματος που οδηγούσε ο 54χρονος και άρχισε να τον πυροβολεί.

Στο πρώτο στάδιο ρίχνει 16 σφαίρες αδειάζοντας τον γεμιστήρα. Αμέσως τράβηξε δεύτερο όπλο και πυροβόλησε ακόμη τέσσερις φορές.

Και στα δυο στάδια της δολοφονίας ο δράστης κρατά το όπλο με το δεξί χέρι και παραμένει ψύχραιμος, ανεπηρέαστος για τα βλέμματα τον πολίτων και αποφασισμένος να ολοκληρώσει το φονικό του σχέδιο.

Από την ιατροδικαστική προέκυψε πως ο 54χρονος τοπογράφος έφερε πολλαπλά διαμπερή τραύματα σε κεφάλι, σώμα και πόδια.

Το καρτέρι σε απόσταση 80 μέτρων

Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του in.gr, αποτυπώνεται για πρώτη φορά ο εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου φορώντας λευκό κράνος, μαύρο μπουφάν μηχανής και μαύρα γάντια.

Το παράδοξο είναι, ότι ενώ ο συγκεκριμένος δρόμος είναι κάθοδος, επιλέγει να οδηγήσει πάνω στο πεζοδρόμιο. Κατεβαίνοντας από τη μηχανή για να σηκώσει την πινακίδα που παρέσυρε, φανέρωσε τον σωματότυπό του. Εικόνες, που έχουν καταγραφεί μία ώρα και δέκα λεπτά πριν τους πυροβολισμούς, με τον δολοφόνο να στήνει το καρτέρι θανάτου, μόλις στα 80 μέτρα από την εταιρεία του 54χρονου, έξω από την οποία τον εκτέλεσε.

Μια μέρα πριν το έγκλημα, η ίδια κάμερα είχε καταγράψει τον δολοφόνο να μπαίνει ανάποδα στον δρόμο για κατόπτευση του χώρου. Ντυμένος με μαύρα ρούχα, έχοντας όμως το ίδιο λευκό κράνος και τα γάντια μηχανής.

Στην Μύκονο επικεντρώνονται οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Στην Ασφάλεια έχει ξεκινήσει κύκλος καταθέσεων ατόμων που βρίσκονταν κοντά ή είχαν συνεργαστεί με τον 54χρονο, την ίδια στιγμή που το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών «χτενίζει» τη Μύκονο για στοιχεία, που θα οδηγήσουν στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχουν μπει και τα οικονομικά του 54χρονου τοπογράφου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα