Τρίπολη: 43χρονος και ο 39χρονος αδερφός του επιτέθηκαν στην 33χρονη σύζυγο και το 12χρονο παιδί του

Τρίπολη: 43χρονος και ο 39χρονος αδερφός του επιτέθηκαν στην 33χρονη σύζυγο και το 12χρονο παιδί του

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Τρίπολη καθώς ένας 43χρονος και ο 39χρονος αδερφός του επιτέθηκαν στην 33χρονη σύζυγο και το 12χρονο παιδί του, ενώ αντίστοιχα στην Αιτωλοακαρνανία ένας 55χρονος επιτέθηκε στην σύζυγο του. 

Σε ασφαλή δομή μεταφέρθηκαν μια 33χρονη γυναίκα και ο 12χρονος γιος της, αφού διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών μετά από ξυλοδαρμό από τον 43χρονο σύζυγο και πατέρα τους και τον 39χρονο αδελφό του.

Το ανήλικο παιδί ενημέρωσε τη δασκάλα του για τη βίαιη επίθεση του πατέρα και του θείου του σε βάρος της μητέρας του και του ίδιου. Η εκπαιδευτικός υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία, όπως έκανε και η μητέρα. Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ ο 43χρονος παραμένει ασύλληπτος και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Παράλληλα, στην περιοχή της Μακρυνείας, ένας 55χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του για να αποφύγει τη σύλληψη. Μετά από διαπραγματεύσεις, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και απείθεια.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα