Ρόδος: Μάζεψε τις παράνομες ξαπλώστρες ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Αγία Μαρίνα

Ρόδος: Μάζεψε τις παράνομες ξαπλώστρες ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Αγία Μαρίνα

Μάζεψε τις παράνομες ξαπλώστρες ο ιδιοκτήτης του beach bar, που σφραγίστηκε στη Ρόδο. Του είχε δοθεί προθεσμία 48 ωρών για να τις απομακρύνει.

Όπως καταγράφεται στις παρακάτω εικόνες και βίντεο, η παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο «καθάρισε» από τις παράνομες ξαπλώστρες, ομπρελοκαθίσματα και μεταλλικές κατασκευές, που την είχαν κατακλύσει.

Πλέον, η παραλία είναι προσβάσιμη για ελεύθερη χρήση από τους πολίτες.

Το πρωί της Παρασκευής οι Αρχές προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για τον παραλιακό χώρο του beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες στην Αγία Μαρίνα της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, με τη συνδρομή της ΑΑΔΕ και της Αστυνομίας, απέκλεισαν την ακτή και τις ξαπλώστρες που ήταν μέσα στη θάλασσα, δίνοντας προθεσμία στον ιδιώτη 48 ωρών για να τις απομακρύνει.

«Είπαμε ότι θα βάλουμε τάξη στις παραλίες και το κάνουμε πράξη. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρανομεί. Έχουμε πλέον έναν σύγχρονο και αυστηρό νόμο που θέτει σαφείς κανόνες αδειοδότησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων καθώς και αυστηρές ποινές και πρόστιμα σε όσους παρανομούν», τονίζει από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα