Σύμη: Αγνοείται ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Mosley. Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Σύμη: Αγνοείται ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Mosley. Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Εντατικές έρευνες διενεργούνται σε ξηρά και θάλασσα στη Σύμη, για τον εντοπισμό 67χρονου γνωστού και βραβευμένου Άγγλου δημοσιογράφου, ο οποίος βρίσκεται το νησί για διακοπές και αγνοούνται τα ίχνη του.

Πρόκειται για τον Michael Mosley, Βρετανό τηλεοπτικό δημοσιογράφο, παραγωγό και παρουσιαστή, που εργάζεται για το BBC από το 1985 και ο οποίος μαζί με την 64χρονη σύζυγο του περνούσαν ημέρες ξεκούρασης και διακοπών στο νησί της Σύμης.

Την Τέταρτη το μεσημέρι ο ίδιος, η σύζυγός του και ένα φιλικό ζευγάρι βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου στη Σύμη για να κάνουν μπάνιο.

Στις 13.30 ώρα ο Mosley είπε στην σύζυγό του ότι θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Γυαλού. Η απόσταση μάλιστα μεταξύ της παραλίας και του ξενοδοχείου είναι περίπου 5 χλμ.

Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν και η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ πολλοί κάτοικοι του νησιού έχουν συμμετάσχει εθελοντικά στις έρευνες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και η Πυροσβεστική μαζί με drone για να χαρτογραφήσουν την περιοχή και να τον εντοπίσουν.

Χθες το απόγευμα στις 7.30 ώρα, «σηκώθηκε» και αεροσκάφος για να «χτενίσει» την περιοχή μήπως βρεθούν τα ίχνη του παρουσιαστή.

Κανένα ίχνος του παρουσιαστή του BBC στην Σύμη – Τι μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ
 
Όλα τα βρετανικά μέσα αναφέρονται στην μεγάλη κινητοποίηση των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό του Mosley.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα