Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Πιθανόν από το περιβάλλον της ο δράστης

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Πιθανόν από το περιβάλλον της ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να στρέφονται στο περιβάλλον της με τους αστυνομικούς να εκτιμούν από τα στοιχεία πως η γυναίκα γνώριζε τον δολοφόνο της.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από οικογενειακή της φίλη, την περασμένη Παρασκευή. Οι γυναίκα είχε δεχτεί πέντε μαχαιριές στον αυχένα.

Από τις έρευνες προέκυψε πως οι γείτονες δεν άκουσαν τον σκύλο να γαβγίζει, όπως όταν έβλεπε κάποιο άγνωστο άτομο και η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί. Οι αρχές εξετάζουν και πιθανά κίνητρα, καθώς από το σπίτι διαπιστώθηκε πως λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο MEGA, άφησε τα πάντα ανοιχτά, λέγοντας πως ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Ο φημολογούμενος δράστης «ήταν στην κηδεία»
Οικογενειακός φίλος της 63χρονης είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι», ότι ο φημολογούμενος δράστης ήταν στην κηδεία της 63χρονης. Ειδικότερα όταν ρωτήθηκε εάν ο άνθρωπος που φημολογείται πως είναι πιθανότατα ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απάντησε: «Από ότι ξέρω ναι. Και χθες στην κηδεία ήταν». Ο ίδιος είπε ότι τα χτυπήματα δείχνουν «μίσος». «Πρέπει να ήταν συγγενικό πρόσωπο».

Χαρακτήρισε δε, περίεργο το γεγονός ότι ο δράστης έψαξε μόνο στο δωμάτιο της κόρης. «Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;» διερωτήθηκε.

«Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο θύμα, είπε πως «Αυτός ο άνθρωπος, η Μαρία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά».

Δικηγόρος κόρη: «Είναι σε σοκ»
Ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης, ανέφερε: «Το τι συμβαίνει ακριβώς το ξέρει η αστυνομία. Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι της έκαναν αυτό το μεγάλο κακό. Για εμάς είναι όλα ανοιχτά. Η μία πόρτα ήταν ανασφάλιστη. Το δωμάτιο της κόρης ήταν εκείνο όπου ήταν τα χρήματα. Τα κοσμήματα ήταν αλλού και δεν πρόλαβε ίσως να ψάξει τα άλλα δωμάτια. Το κορίτσι ήταν σε σοκ».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα