Η μητέρα της Κυριακής είναι στο ψυχιατρείο και «ο δολοφόνος προστατεύεται» – Βλέπει βίντεο με τη γυναικοκτονία και φωνάζει «τρέξε»

Η μητέρα της Κυριακής είναι στο ψυχιατρείο και «ο δολοφόνος προστατεύεται» – Βλέπει βίντεο με τη γυναικοκτονία και φωνάζει «τρέξε»

Σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η δικηγόρος της μητέρας, Έλενα Τζούλη, και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η γυναίκα εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική.

Η νομικός περιέγραψε πως η εντολέας της την κάλεσε και της είπε πως, μετά το μνημόσυνο της Κυριακής, θα βάλει τέλος στη ζωή της «αθόρυβα» και τότε η ίδια κάλεσε τον ψυχίατρο και εκείνος έκρινε πως η μητέρα της Κυριακής έχρηζε νοσηλείας. 

«Μίλησα μαζί της και μου είπε “επειδή μου το ζητάς και για την κόρη μου, να μπω, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τι θα κάνω μετά”. Προσπάθησα μέσω της θρησκείας να την απαλύνω, λέγοντάς της ότι “η θρησκεία δεν δέχεται την αυτοχειρία και δεν θα συναντήσεις ποτέ την ψυχούλα της κόρης σου”», είπε η Έλενα Τζούλη και σημείωσε ότι «ο υπουργός Υγείας παρενέβη για να παρακαμφθούν οι διαδικασίες και να εισαχθεί στο δημόσιο νοσοκομείο».

Η δικηγόρος τόνισε ότι η μητέρα της νεαρής βλέπει συνέχεια τα βίντεο με τη γυναικοκτονία του παιδιού της και φωνάζει «Τρέξε, τρέξε», σαν να πρόκειται να αλλάξει κάτι.

«Έχουν περάσει 40 μέρες και δεν έχει γίνει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ», είπε η Έλενα Τζούλη, κάνοντας γνωστό πως «αρνήθηκαν να μας δώσουν το πόρισμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς».

Στον αντίποδα, ο δράστης της γυναικοκτονίας «είναι κρατούμενος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, σε ευνοϊκές συνθήκες, ενώ οι ψυχίατροι αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

Ακόμη δεν έχει επιτραπεί η είσοδος στον πραγματογνώμονα, για να τον εξετάσει. Εδόθη ο χρόνος στον δράστη, να τον δει κατ’ ιδίαν και να τον «δασκαλέψει».

«Αύριο το πρωί θα ζητηθεί η παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Τέλος τα παιχνίδια», κατέληξε η Έλενα Τζούλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα