Τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – «Η Λυδία μεγαλώνει με πολλή αγάπη»

Τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – «Η Λυδία μεγαλώνει με πολλή αγάπη»

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στο κοιμητήριο της Παλιάς χώρας της Αλοννήσου.

Στο μνημόσυνο που οργάνωσε από τις Φιλιππίνες η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, παραβρέθηκαν άνθρωποι που την αγάπησαν, κάτοικοι του νησιού, συμμαθητές και φίλοι της. Ανάμεσά τους και η γειτόνισσα και φίλη της Καρολάιν, Λίλα, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την Καρολάιν και για την μικρή Λυδία.

«Η μητέρα της φροντίζει να διατηρεί το μνήμα της σαν να είναι η ίδια εκεί. Είναι γεμάτο λουλούδια. Όλο το νησί από ότι έμαθα αγαπάει πολύ την οικογένεια και φροντίζει και την Καρολάιν», ανέφερε αρχικά η φίλη της Καρολάιν, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκα και εγώ το μνήμα της Καρολάιν. Πραγματικά ένιωσα σαν να είχε γίνει χθες. Ήταν γεμάτο φρέσκα λουλούδια. Ο κόσμος ακόμα πηγαίνει και επισκέπτεται το μνήμα της Καρολάιν. Το καντηλάκι της ήταν αναμένο».

Η φίλης της Καρολάιν μίλησε και για τη μικρή Λυδία η οποία πλέον μένει μόνιμα στις Φιλιππίνες με τους παππούδες της. «Η Λυδία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με πολύ αγάπη και φροντίδα. Είναι ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδάκι που γελάει συνέχεια σαν την μανούλα του. Είναι ίδια. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι εχθές ήταν η γιορτή της μητέρας και άλλη μία μανούλα δεν χαίρεται το παιδάκι της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει οι αρμόδιοι να σκέφτονται τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τον σωφρονισμό των δολοφόνων. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και ίσως έτσι μειωθεί όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε η φίλη της Καρολάιν, Λίλα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα