Λαμία: 14χρονος πήρε το ναρκωτικό σάλβια από 15χρονο και έπεσε σε κώμα

Λαμία: 14χρονος πήρε το ναρκωτικό σάλβια από 15χρονο και έπεσε σε κώμα

Έναν 15χρονο Ρομά ταυτοποίησαν οι Αρχές στη Λαμία, ο οποίος φέρετε να προμήθευσε τη Μεγάλη Πέμπτη επικίνδυνο ναρκωτικό σε 14χρονο που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας, όταν 14χρονος σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ο ανήλικος φαίνεται να είχε πάρει από μεγαλύτερα παιδιά, ναρκωτική ουσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με το περιβάλλον.

Ο 14χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση για να μεταφερθεί στα Επείγοντα.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε πάρει το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια», το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια κάνει θραύση στα παράνομα στέκια και το οποίο για οικονομικούς λόγους εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη.

Στο παιδί χορηγήθηκε άμεσα αντίδοτο και φάνηκε να συνέρχεται και να έχει επαφή ξανά με το περιβάλλον μετά από δύο και πλέον ώρες.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο 15χρονος που το έδωσε το ναρκωτικό, όπως και οι γονείς του. Για το περιστατικό όμως, συνελήφθησαν και οι γονείς του 14χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα