Βραυρώνα: Η ιατροδικαστική για τον θάνατο του βρέφους θα κρίνει την κατηγορία για τους γονείς

Βραυρώνα: Η ιατροδικαστική για τον θάνατο του βρέφους θα κρίνει την κατηγορία για τους γονείς

Την Τρίτη (14/05) πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας του βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας, κατηγορούμενος για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού.

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία πέρα από τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ, και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ο κατηγορούμενος μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Ο δικαστικός λειτουργός αναμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την υπόθεση, το οποίο και θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα καλείται να απαντήσει στο κρίσιμο ζήτημα ως προς αν το βρέφος γεννήθηκε ή όχι ζωντανό, ένα στοιχείο που θα κρίνει και την κατηγορία που θα αποδοθεί τελικά στους δύο γονείς, οι οποίοι σε αυτήν την φάση είναι αντιμέτωποι με κακούργημα.

Ο κατηγορούμενος πατέρας του βρέφους, που φέρεται να ομολόγησε ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φαίνεται να ισχυρίζεται πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Βίντεο με τον πατέρα να πετά το βρέφος

Ο πατέρας του βρέφους έχει καταγραφεί από κάμερα να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμάτων και να αφήνει τη σακούλα με το άψυχο σώμα του παιδιού του.

Το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει η ΕΡΤ, δείχνει τον μαυροφορεμένο άνδρα με γοργό βήμα και κρατώντας μία σακούλα, να πηγαίνει προς τον κάδο με τα σκουπίδια.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα