Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια

Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον πατέρα του νεογέννητου, να το κουβαλάει σε μια τσάντα και να το πετάει σε έναν κάδο σκουπιδιών. Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα πήγε στο νοσοκομείο.

Είναι η στιγμή που ο άντρας από το Νεπάλ πετά στα σκουπίδια το βρέφος.

Στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να βγαίνει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου κρατώντας στα χέρια του δύο σακούλες , στη μια από αυτές βρίσκεται το νεκρό παιδί του.

Ατάραχος στη συνέχεια βγαίνει και πετά το νεογέννητο μωρό στα σκουπίδια.

Το βρέφος εντοπίστηκε στη χωματερή της περιοχής και έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα από το Νεπάλ πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε μόλις γεννήσει και κάλεσαν την αστυνομία.

«Η γυναίκα μου είπε ότι της ήρθε περίοδος, αλλά στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό ενός μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον δηλαδή τρία κιλά. Οπότε αμέσως τη ρώτησα που είναι το έμβρυο . Άρχισε να μας λέει περίεργα πράγματα ότι δεν ήταν έγκυος και ότι δεν καταλαβαίνει και δεν ξέρει και εκεί που στην αρχή μιλούσε αγγλικά, μετά έκανε ότι δεν γνώριζε τίποτα. Οπότε κατευθείαν κάλεσα την αστυνομία», είπε ο γυναικολόγος-μαιευτήρας, Θανάσης Δούσκος.

Όλα δείχνουν ότι η γυναίκα γέννησε στο δωμάτιο και ο πατέρας πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτο αίματα τόσο το μπάνιο, όσο και τα σεντόνια κάτι που δείχνει ότι εκεί γέννησε η γυναίκα το άτυχο βρέφος.

«Μιλάμε για δύο άτομα τα οποία είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση από το γεγονός. Ακόμη και όταν την πιέσαμε εμείς με πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις  ήταν απόλυτα ψύχραιμα. Η ίδια υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι το μωρό το έχασε σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν. Και ο σύζυγος ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος», πρόσθεσε ο γυναικολόγος.

Ο άντρας που παραδέχτηκε την πράξη του, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό. Το ζευγάρι κρατείται με τη γυναίκα να νοσηλεύεται φρουρούμενη σε νοσοκομείο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα