Βύρωνας: Ενέδρα θανάτου για 32χρονο – Εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Βύρωνας: Ενέδρα θανάτου για 32χρονο – Εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Ο 32χρονος κρυβόταν στο Ντουμπάϊ, ήρθε στην Ελλάδα όπου και τον εκτελέσαν.

Σκηνές τρόμου επικράτησαν σε κεντρική πλατεία του Βύρωνα μπροστά στα μάτια κατοίκων που έκαναν βολτα στην περιοχή.

Βίντεο ντοκουμέντο έχει αποτυπώσει τη μαφιόζικη εκτέλεση σε μία κατάμεστη πλατεία στον Βύρωνα. Ο 32χρονος κείτεται νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Το μαύρο αυτοκίνητο πλησιάζει την πλατεία Λαζάρου. Στη θέση του οδηγού ο 32χρονος, στη θέση του συνοδηγού η γυναίκα του. Στην πλατεία το 7χρονο παιδάκι τους. Μόλις βλέπει το μαύρο αυτοκίνητο των γονιών του τρέχει προς το μέρος τους. Την ίδια στιγμή, μια μηχανή πλησιάζει το μαύρο αυτοκίνητο.

Οι δύο αναβάτες φορούν σκουρόχρωμα κράνη που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Στέκονται δίπλα στην πόρτα του οδηγού και πυροβολούν.

Δύο σφαίρες κόβουν το νήμα της ζωής του 32χρονου, όπου πέφτει νεκρός μπροστά στο παιδί του.

Οι αστυνομικοί αποδίδουν τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού ο 32χρονος ήταν επικηρυγμένος από αντίπαλες συμμορίες.

Ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος, σχολίασε ότι πρόκειται για κλασσική περίπτωση συμβόλαιο θανάτου και σημείωσε ότι στην Ελλάδα βρίσκονται εισαγόμενοι εκτελεστές.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα