Χαλάνδρι: Συμμορία ανήλικων λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού 13χρονο και έναν φίλο του

Χαλάνδρι: Συμμορία ανήλικων λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού 13χρονο και έναν φίλο του

Συμμορία ανήλικων Ρομά λήστεψαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (27/4) υπό την απειλή μαχαιριού έναν 13χρονο και έναν φίλο του στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που δύο ανήλικοι επέστρεφαν από την βόλτα τους στο Χαλάνδρι όταν ένας ανήλικος Ρομά με μαύρα μαλλιά και ξανθιά φράντζα, εμφανίστηκε μπροστά τους με ένα ποδήλατο και τους είπε να σταματήσουν.

 
Ο ανήλικος δράστης, σφύριξε και ξαφνικά εμφανίστηκαν ακόμη τρεις ανήλικοι που ήταν κρυμμένοι πίσω από πρασινάδες και καλαμιές κυκλώνοντας τα υποψήφια θύματά τους με σκοπό να τους ληστέψουν.

Χαλάνδρι: «Δώσε μου το ρολόι σου, έχω μαχαίρι και θα σε μαχαιρώσω»

Τα ανήλικα θύματα έντρομα παρέδωσαν τα πορτοφόλια τους τα οποία περιείχαν περίπου 10 ευρώ.

Τότε ο ένας από τους δράστες ζήτησε από ένα εκ των θυμάτων του να παραδώσει το smartwatch που φορούσε. Όταν ο 13χρονος αρνήθηκε τότε τον απείλησαν λέγοντάς του: «Έχω μαχαίρι και θα σε μαχαιρώσω».

Το ανήλικο θύμα έντρομο παρέδωσε το ρολόι του ελπίζοντας ότι θα τους αφήσουν να φύγουν, ωστόσο οι ανήλικοι δράστες ζήτησαν να τους παραδώσει το τσαντάκι που φορούσε ο φίλος του. Ωστόσο, όταν εκείνος αρνήθηκε οι ανήλικοι Ρομά τράπηκαν σε φυγή προς τον καταυλισμό στην περιοχή του Νομισματοκοπείου.

Οι δύο μαθητές έντρομοι γύρισαν σπίτι, με τον 13χρονο και τον πατέρα του να πηγαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα