Χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Μία προκήρυξη σχετική με την επίθεση που σημειώθηκε σε τράπεζα στα Πετράλωνα βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα. Ο άνδρας κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος είναι γνωστός αντιεξουσιαστής και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Πάτρα για ληστείες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα και, μεταξύ άλλων, βρέθηκε χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις που φέρεται να είχαν πραγματοποιήσει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης». Μεταξύ αυτών, η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα