Αίγινα: Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο 36χρονος που βίαζε τη θετή του κόρη

Αίγινα: Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο 36χρονος που βίαζε τη θετή του κόρη

Αναστάτωση επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον ξαφνικό θάνατο 36χρονου που είχε προφυλακιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης στην Αίγινα πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΑΝΤ1, ο 36χρονος γυμναζόταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο άνδρας πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο, τα πιθανότερα σενάρια αναφέρουν ότι ο θάνατος του 36χρονου πιθανόν οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του άνδρα, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η υπόθεση στην Αίγινα

H 25χρονη κατέθεσε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της για σχεδόν 5 χρόνια και όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την βιάζει συστηματικά και μάλιστα να καταγραφεί σε βίντεο τις πράξεις του. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι βιασμοί συνέβαιναν μέχρι και πρόσφατα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 36χρονου

Ένας 36χρονος άντρας συνελήφθη στην Αίγινα καθώς κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

O 36χρονος φέρεται να ασελγούσε από το 2013 στην ανήλικη κόρη της 50χρονης συντρόφου του, η οποία συνελήφθη και αυτή, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το περιστατικό κατήγγειλε σε κοινωνική λειτουργό το ίδιο το θύμα, το οποίο πλέον είναι 25 ετών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι ο 36χρονος, αφού βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις, την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο.

Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 1505 γραμμ. κάνναβης,

- Αεροβόλο πιστόλι,

- 4 μαχαίρια,

- Το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,

- 3 ζυγαριές ακριβείας,

- τρίφτης και

- 3 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα