Γλυφάδα: Είχαν δώσει ραντεβού για συμπλοκή ανήλικοι – Προσήχθησαν 25 άτομα

Γλυφάδα: Είχαν δώσει ραντεβού για συμπλοκή ανήλικοι – Προσήχθησαν 25 άτομα

Εκτός ελέγχου η παραβατικότητα μεταξύ ανηλίκων, αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα βίας.

Χθες, Σάββατο (06/04) η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ομάδα παιδιών με ηλικίες που κυμαίνονται από 14 – 17 ετών είχαν δώσει «ραντεβού» συμπλοκής για να λύσουν τις διαφορές τους στην Γλυφάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι η συνάντηση των ανηλίκων θα γίνει στην πλατεία Τερψιθέας, αλλά τελικά ήταν στην πλατεία Ευρυάλης, όπου μόλις έφθασε η ομάδα των παιδιών οι αστυνομικοί έκαναν 25 προσαγωγές .

Στην συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους, που έδωσαν και καταθέσεις και με πρόσφατες πληροφορίες έγινε γνωστό όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι και οι προσαγωγές έγιναν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σχολίασε: «Έγινε μια επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, που λειτούργησε προληπτικά ώστε με τις προσαγωγές να μην γίνει το ραντεβού. Ενημερώθηκαν και οι γονείς και με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι».

Και πρόσθεσε ο κ. Ρήγας: «Βλέπουμε ότι υπάρχει μια ένταση ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες . Θα πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία η ροπή της νεολαίας προς τις σκληρές επιθέσεις που κάνουν μεταξύ τους».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα