Ιωάννινα: Θρίλερ με τη σορό άνδρα. «Πρώτα έβαλε τη σακούλα στα πόδια, μετά στο κεφάλι και ύστερα αυτοπυροβολήθηκε»

Ιωάννινα: Θρίλερ με τη σορό άνδρα. «Πρώτα έβαλε τη σακούλα στα πόδια, μετά στο κεφάλι και ύστερα αυτοπυροβολήθηκε»

Κλιμάκιο από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Θεσσαλονίκης μεταβαίνει στα Ιωάννινα, προκειμένου να συνδράμει την έρευνα μετά τον εντοπισμό πτώματος στο δάσος του Φρόντζου.
Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε το πρωί από ηλικιωμένο περιπατητή και άμεσα σήμανε συναγερμός, με τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη πως έχουν να κάνουν με έγκλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κεφάλι του αλλά και τα πόδια του ήταν τυλιγμένα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, ενώ ο κορμός του ήταν εκτεθειμένος.

Στο αριστερό χέρι του είναι περασμένη μία χειροπέδα, και στο ίδιο χέρι είναι δεμένο και ένα όπλο. Το θύμα έχει πάρα πολλά αίματα στο ύψος του κορμού.

Σε εξέλιξη η έρευνα

Για αυτοκτονία κάνει λόγο η πρώτη εικόνα από ιατροδικαστή που υπάρχει σχετικά με την υπόθεση – θρίλερ στα Ιωάννινα και τον εντοπισμό του πτώματος άνδρα στο δασάκι Φρόντζου λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί σήμερα. Μάλιστα, έχει βρεθεί και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έχει αφήσει ο άνδρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρώτα έβαλε τη σακούλα στα πόδια, μετά στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας Γιαννιώτης, που έκανε τον πρωινό του περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι πληροφορίες νωρίτερα σήμερα ανέφεραν πως στα πόδια του είχε μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων, η οποία έφτανε στο ύψος των γονάτων και ήταν δεμένη, με το κορδόνι τραβηγμένο. Το κεφάλι του βρισκόταν, επίσης, μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Η σορός ήταν μπρούμυτα, ενώ στο δεξί χέρι είχε το πιστόλι και ένα βραχιόλι από χειροπέδες στον καρπό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα