Αττική: Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία και κατοχή εκρηκτικών υλών

Αττική: Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία και κατοχή εκρηκτικών υλών

Προηγήθηκε καταγγελία ότι συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.
Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για μαστροπεία, προχώρησε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο αστυνομικός, συνελήφθη χθες Πέμπτη (21/3/2024) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός που φέρει τον βαθμό του αστυφύλακα, κατηγορείται ότι μετέφερε γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία – γυναίκες που έρχονταν στην Αθήνα και εκδίδονταν – τις μετέφερε για ασφάλεια έναντι χρηματικής αμοιβής σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια.

Η εν λόγω πληροφορία έφτασε στο τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων και έπειτα ξεκίνησε μία έρευνα από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ.

Διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον δύο μέρες, στις 14 και 15 Μαρτίου εντοπίστηκε να μεταφέρει τις γυναίκες στα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο αστυνομικός φέρεται να γνώριζε την γλώσσα και μπορούσε να επικοινωνήσει με τις εκδιδόμενες γυναίκες, καθώς η μητέρα του είναι από την Ουκρανία. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε 20 και 30 ευρώ.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2- κινητά τηλέφωνα,
το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
-12- φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
-7- φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
σιδερογροθιά,
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα