Αράχωβα: Ποινική δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ - Ποιος θα βρεθεί ενώπιον των αρχών

Αράχωβα: Ποινική δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ - Ποιος θα βρεθεί ενώπιον των αρχών

Νέες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του θανάτου του χάσκι, Όλιβερ, στην Αράχωβα. Οι εισαγγελικές αρχές της Λιβαδειάς άσκησαν ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα κατά φυσικού προσώπου για την υπόθεση του θανάτου του άτυχου σκύλου.
Ο σκύλος Όλιβερ βρέθηκε νεκρός στις 26/11/2023.

Σύμφωνα με τον ALPHA την είδηση έχουν επιβεβαιώσει οι δικηγόροι που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Πλέον, το επόμενο βήμα είναι να κληθεί σε απολογία ο κατηγορούμενος κάτι που αναμένεται να θέσει υπό αμφισβήτηση και το πόρισμα του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου που κατέληγε στο συμπέρασμα:

Το χάσκι δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο

Η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων, παραπέμπει σε επίθεση άλλων ζώων

«Δεν συμφωνούσα βέβαια με αυτό το πόρισμα. Απορούσα πως βγήκε αυτό το πόρισμα. Δεν επικοινώνησε ποτέ κανείς μαζί μου για να συζητήσει το τι ακριβώς συνέβη. Και πραγματικά περίμενα ότι κάποια στιγμή θα φανεί η αλήθεια», είπε στον ALPHA η κτηνίατρος που εξέτασε το χάσκι, ενώ έχει σημασία να γίνει γνωστό πώς ο πρώην πρύτανης κατέληξε στα συμπεράσματά του.

Η αίτηση για νέο πραγματογνώμονα στην υπόθεση Όλιβερ

Εντωμεταξύ, η Πανελλήνια Ομάδα Κατά της Κακοποίησης των Ζώων διά των νομικών της εκπροσώπων, Ανθούλας Ανάσογλου και Δημήτρη Παπαδημητρίου, κατέθεσε αίτηση στις αρχές Ιανουαρίου για διορισμό νέου πραγματογνώμονα αλλά και περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και συνεχίζει να απασχολεί τη κοινή γνώμη.

Πηγή: eidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα