Παλαιοχριστιανοί: Βρήκε σπίτι στον Πειραιά ο 45χρονος πατέρας – Ζητά να πάρει τον γιο του από τον Παίδων για να πάει σχολείο

Παλαιοχριστιανοί: Βρήκε σπίτι στον Πειραιά ο 45χρονος πατέρας – Ζητά να πάρει τον γιο του από τον Παίδων για να πάει σχολείο

Σπίτι στον Πειραιά, όπου θα μείνει μαζί με την οικογένειά του, βρήκε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από τα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (03.03.24) ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την ορεινή Κορινθία μίλησε για τη νέα του ζωή, δηλώνοντας πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για την οικογένειά του. Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια των παλαιοχριστιανών ζούσε σε σπηλιές, υπό άθλιες συνθήκες, ενώ τα ανήλικα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο, με αποτέλεσμα να παρέμβει εισαγγελέας.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κόρη του, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του.

Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Παράλληλα, είπε ε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά, ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Την ίδια ώρα, Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο 45χρονος πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του, όπως πρέπει.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα