Άνοιξε η Εθνική Λαμίας-Αθηνών - Ουρές χιλιομέτρων από τους εγκλωβισμένους οδηγούς

Άνοιξε η Εθνική Λαμίας-Αθηνών - Ουρές χιλιομέτρων από τους εγκλωβισμένους οδηγούς

Ύστερα από την πολύωρη ταλαιπωρία των οδηγών λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, η Εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Θερμοπύλων άνοιξε πριν από λίγο.

Οι ουρές των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων ξεπέρασαν τα 15 χιλιόμετρα, στους παραδρόμους της Εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος των Θερμοπύλων που είχε διακοπεί η κυκλοφορία από αγρότες.

Υπενθυμίζεται ότι στον κόμβο του Μπράλλου στις 12 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν μηχανήματα από το μπλόκο της Ανθήλης, ενισχύθηκε με μελισσοκόμους από τη Λαμία κι άλλες περιοχές, ενώ αγρότες από την Βόρεια Εύβοια, τον Δομοκό αλλά και την υπόλοιπη Φθιώτιδα βρέθηκαν εκεί καταλαμβάνοντας και τα 2 ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, όμως μέσα σε λίγο διάστημα χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα με μια ουρά που έφτανε από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, ενώ στο ρεύμα ανόδου από Αθήνα προς τη Λαμία οι ουρές ξεπερνούσαν και τα 7 χιλιόμετρα από τον Μώλο μέχρι τις Θερμοπύλες.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα