Ρόδος: 50χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στον 9χρονο ανιψιό του

Ρόδος: 50χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στον 9χρονο ανιψιό του

Μία ανώνυμη έγγραφη καταγγελία έφτασε στην εισαγγελία πρωτοδικών της Ρόδου η οποία ανέφερε ότι 50χρονος άνδρας ασελγεί σε βάρος του ανηλίκου ανιψιού του, ο οποίος είναι μόλις εννέα ετών.

Αυτό έθεσε σε συναγερμό τις αρχές και διατάχθηκε εισαγγελική παραγγελία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου να διενεργεί την προανάκριση.

Τα αδικήματα που βαραίνουν μάλιστα τον 50χρονο, αφορούν τον βιασμό, την κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, την γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και τη σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Κατά την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος, κατά το παρελθόν ήταν κατηγορούμενος σε υπόθεση βιασμού ανήλικου συγγενικού του προσώπου. Επίσης, ο 50χρονος είχε την αποκλειστική φροντίδα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο του 9χρονου ανιψιού του.

Κατά την εξέταση του ανηλίκου, παρουσία διορισθέντα πραγματογνώμονα ψυχολόγου ο ανήλικος ανέφερε μόνο πράξεις σωματικής βίας σε βάρος του από τον θείο του, αλλά δεν έκανε λόγο για πράξεις ασέλγειας.

Ο 50χρονος ύποπτος, αφού κλήθηκε, αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του πράξεις. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα