Κερατέα: Άφαντος ο καθηγητής ψυχιατρικής

Κερατέα: Άφαντος ο καθηγητής ψυχιατρικής

Ο Άρης Λιάκος μετά από ένα μικροάτυχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κερατέας βρέθηκε σε σύγχυση, αναζήτησε βοήθεια από περίοικους, δεν του την έδωσαν και  εξαφανίστηκε ψάχνοντας τον δρόμο της επιστροφής.

Η περιπέτεια του ξεκίνησε όταν επιστρέφοντας από σουπερ μάρκετ που είχε πάει για τα ψώνια του ακολούθησε λάθος διαδρομή για να επιστρέψει στο Λαύριο όπου έμενε με την σύζυγό του. Στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή το αυτοκίνητό του έπεσε σε χαντάκι. Ζήτησε βοήθεια από τον πρώτο Περαστικό αλλά του πρότεινε να καλέσει την οδική βοήθεια και έφυγε.

Κατευθύνθηκε σε γειτονικά σπίτια και ζητούσε έντονα βοήθεια υπό την επήρεια σοκ. Δεν τον βοήθησαν γιατί φοβήθηκαν όπως δήλωσαν από την κατάσταση του. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε να καλέσει την αστυνομία κι ο ηλικιωμένος έχασε τον προσανατολισμό του και από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου παραμένει αγνοούμενος.

Αστυνομικοί, άνθρωποι της ΕΜΑΚ, εθελοντές και κάτοικοι οργώνουν την περιοχή για να τον βρουν.

Έχει ύψος 1.75 και φορούσε μπεζ πουκάμισο χακί παντελόνι, ίδιου χρώματος μπουφάν και σκουρόχρωμα παπούτσια.

Ο Άρης Λιάκος ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από τους πρώτους που ξεκίνησαν στην Ελλάδα τα ανοιχτά ψυχοθεραπευτικά κέντρα. Όταν βγήκε στη συνταγή πήγε στην σχολή καλών τεχνών γιατί του άρεσε να ζωγραφίζει.

Η κόρη του απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να τους βοηθήσουν πριν να είναι αργά…

Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα