Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Αυτή είναι η άτυχη 29χρονη που δολοφόνησε ο 39χρονος Αλβανός

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Αυτή είναι η άτυχη 29χρονη που δολοφόνησε ο 39χρονος Αλβανός

Ακόμα ένα περιστατικό γυναικοκτονίας σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη όταν τραγικό θάνατο βρήκε μία 29χρονη γυναίκα από τον ίδιο τον σύντροφό της που τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. Ο 39χρονος το πρωί της Παρασκευής (16/2), κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε την νεαρή γυναίκα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Ηράκλειο

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι πυροβόλησε την σύντροφό του με ένα πιστόλι. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

Οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο τηλεφωνητής προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει για να χειριστεί αναλόγως το συμβάν. «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη», φέρεται να είπε.

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο νεαρός από την Αλβανία φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του ΕΚΑΒΙΤΗ: «ελάτε από εδώ να τα πούμε. Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε, τότε ο νεαρός δράστης είπε ότι είναι νεκρή».

Ο 39χρονος θα βρεθεί στο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα