Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Επέστρεψε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Επέστρεψε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Ο 39χρονος σκότωσε την 29χρονο σύντροφό του, στο Ηράκλειο. Η γυναικοκτονία έχει συνταράξει τα Καμίνια, με κατοίκους της περιοχής να μιλούν για το ζευγάρι μετά το έγκλημα…

Δράστης και θύμα διατηρούσαν σχέση το τελευταίο διάστημα και έμεναν μαζί σε ρετιρέ στο Ηράκλειο. Οι καυγάδες τους ήταν συχνοί, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, που το πρωί άκουσαν από το σπίτι πυροβολισμούς. Ο 39χρονος σκότωσε την σύντροφό του με πυροβόλο όπλο και αμέσως μετά το έγκλημα, ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναικοκτονία «πάγωσε» την περιοχή, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον δράστη του φονικού που τους περίμενε, εν αναμονή της άφιξης ιατροδικαστή, που αναμένεται να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος πριν από λίγους μήνες αλλά είχε χάσει το παιδί που κυοφορούσε.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ο 39χρονος Αλβανός επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος. Ακολούθησε άγριος καυγάς με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του και κάποια στιγμή ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο δράστης ομολόγησε ότι έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Αμέσως μετά τη γυναικοκτονία, ο 39χρονος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. «Ελάτε την σκότωσα» είπε σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στην περιοχή του Ηρακλείου περιπολικά, αλλά και ασθενοφόρο. Η 29χρονη γυναίκα όμως ήταν ήδη νεκρή.

Ο 39χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν πάνω από το άψυχο σώμα της γυναίκας. Αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν λίγες ώρες μετά το έγκλημα φωτογραφία του.

“Πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει”, ανέφεραν σοκαρισμένες γειτόνισσες του ζευγαριού. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που δε φαίνεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα. 

Στην γειτονιά επικρατεί αναστάτωση με τους γείτονες του ζευγαριού να αδυνατούν να πιστέψουν πως η νεαρή κοπέλα έπεσε νεκρή από το χέρι του συντρόφου της.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα