Αυτοκτόνησε ο ένοπλος στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα. Πυρά σε ναυτιλιακή με νεκρό και τραυματίες

Αυτοκτόνησε ο ένοπλος στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα. Πυρά σε ναυτιλιακή με νεκρό και τραυματίες

Αυτοκτόνησε ο δράστης των πυροβολισμών στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, ενώ δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα.

Περισσότερα σε λίγο…

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ για πυροβολισμούς σε μία ναυτιλιακή εταιρεία στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ στη Γλυφάδα. Δράστης φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ παραμένει μέσα στην εταιρεία ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο. Λίγα λεπτά πριν τις 11:30 ξεκίνησαν την επιχείρηση για να μπουν στο κτίριο οι άντρες της Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΚΑΜ προσεγγίζει τον χώρο όπου είναι οι τραυματίες και ο δράστης.

 
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άντρα, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Ο απολυμένος ένοπλος εισέβαλε στην εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων. Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και έχουν τραυματιστεί άτομα, χωρίς να είναι ακόμη επισήμως γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε στις 10:20 για το περιστατικό. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

 
Έχουν απομακρυνθεί οι περισσότεροι εργαζόμενοι, ενώ θα γίνει καταμέτρηση από την αστυνομία.

 
Όπως ανέφεραν νωρίτερα μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κοντινή ναυτιλιακή, έχει απαγορευτεί η έξοδος σε οποιονδήποτε εργαζόμενο λόγω της επιχείρησης από τους άντρες της ΕΚΑΜ μέσα στην εταιρεία με τον ένοπλο.

Στο σημείο έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της αστυνομικής επιχείρησης. Ειδικότερα, είναι σε εξέλιξη διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Γλυφάδας στα εξής σημεία:

Λεωφόρος Ποδειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ
Λεωφόρος Καραμανλή και Καλυψούς
Αρτεμισίου και Ροντήρη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα