Κρήτη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή του 2χρονο αγοράκι από τροχαίο

Κρήτη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή του 2χρονο αγοράκι από τροχαίο

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε το τέλος του τροχαίου δυστυχήματος στην Κρήτη.

Έσβησε ο κόσμος τους. «Έσβησε» ο μικρός Νικόλας. Έδινε μια γενναία μάχη μόλις στα δύο χρόνια του, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Δεν κατάφερε να βγει από την ΜΕΘ. Ένα τροχαίο δυστύχημα του πήρε τη ζωή.

Η γιαγιά του σπαράζει…

«Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε! Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε», λέει η γιαγιά του 2χρονου παιδιού.

«Το παιδάκι είχε μία βαριά κρανίοεγκεφαλική κάκωση ήταν κάμποσες μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας έγιναν τα προβλεπόμενα τεστ εγκεφαλικού θανάτου, βγήκαν θετικά και το παιδάκι έσβησε στη μία η ώρα το πρωί», δηλώνει ο διοικητής ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Το σοκαριστικό τροχαίο οδήγησε σε οικογενειακή τραγωδία, καθώς πρώτα έφυγε από τη ζωή η άλλη γιαγιά του μωρού, η 59χρονη Μαρία, που οδηγούσε το λευκό αμάξι και δέκα μέρες μετά έσβησε και το εγγονάκι της, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μαζί με την μητέρα του.

«Χάλια είναι το παιδί μου. Με φάρμακα είναι, κλαίει. Το παιδί της έχασε. Τι να κάνει; Μάνα είναι. Τι να κάνει μια μάνα», αναφέρει η γιαγιά του παιδιού.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Όλα έγιναν μεσημέρι της 28ης Ιανουαρίου στον Βόρειο Οδικός Άξονας Κρήτης στο ύψος της Λυγαριάς.

Έβρεχε καταρρακτωδώς στην περιοχή, με το μίνι βαν που οδηγούσε 38χρονος να βγαίνει ξαφνικά εκτός πορείας και να συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

«Μίλησα με την οδηγό, ήταν εν ζωή τότε προσπάθησα να βοηθήσω. Ήμουν σε σοκ. Είχα στην κλούβα ένα νάιλον και σκέπασα το αυτοκίνητο γιατί έβρεχε καταρρακτωδώς. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Είμαι χάλια ψυχολογικά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ζητώ συγγνώμη», είπε ο 38χρονος οδηγός.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 38χρονος οδηγός του επαγγελματικού οχήματος δεν έτρεχε. Πετάχτηκε μπροστά του μια κατσίκα που είχε εγκλωβιστεί στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα, με αποτέλεσμα να πατήσει φρένο και το αυτοκίνητο να γλιστρήσει.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 2χρονο Νικόλα αύριο, Σάββατο, στις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα